Sådan fjerner du ar fra granitbordplader
Alle Artikler

Sådan fjerner du ar fra granitbordplader

Granitbordplader er smukke og holdbare, men de har en stor ulempe – de kan være ekstremt svære at vedligeholde. Et af de mest almindelige problemer er, at de kan udvikle grimme pletter og ridser.

Det er vigtigt at huske på, at granitbordplader ikke er uforgængelige. De kan blive beskadiget ved regelmæssig brug. De små afslag og ridser, der opstår fra daglige aktiviteter, bør fjernes så hurtigt som muligt, billige granitskærver før stenen bliver beskadiget eller plettet, så den ikke kan repareres.

En god måde at fjerne denne slags ar fra granitbordplader er ved at bruge en pimpsten, som forsigtigt vil gnide enhver overfladeskade væk uden at beskadige stenens originale farve eller tekstur.

Hvad er fordelene ved granitbordplader?

Granit er en natursten, der har været brugt i århundreder. Den er meget holdbar og kan bruges på mange forskellige måder.

Nogle af fordelene ved granitbordplader inkluderer:

– Granit er let at rengøre, da det ikke absorberer pletter og bakterier så let som andre materialer som marmor.

– Granitbordplader er mindre tilbøjelige til at flise eller revne end andre materialer som marmor, fordi granit er meget hårdere end marmor.

– Granitbordplader er modstandsdygtige over for varme, så de er gode til køkkener med gaskomfurer og ovne.

– De er også modstandsdygtige over for ridser, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at de bliver ridset af gryder og pander på dit komfur eller din vask.

Hvad er de lavet af?

Granitskårene, der udgør bygningerne i New York City, er en blanding af forskellige farver og typer sten.

Byggematerialet er rigt på tekstur, og man kan se de forskellige farver og typer af sten, når de ser på bygningerne.

Hvordan rengør man granitbordplader og holder dem i god stand?

Granitbordplader er et populært valg til køkkener og badeværelser. De er dyre, men de har et moderne look med flotte farver.

Granitbordpladen er lavet af små skår, der kan være svære at rengøre – især hvis du har børn eller kæledyr. Der er dog nogle enkle tricks, der kan hjælpe dig med at holde dine bordplader i god stand!

– Brug en fugtig klud til at tørre overfladen af granitten af. Hvis der er genstridigt snavs, skal du bruge en mild opvaskemiddel eller husholdningsrengøringsmiddel på kluden og skrubbe det af.

– For at slippe af med pletter skal du blande bagepulver med vand og skrubbe det ind i pletten med en gammel tandbørste. Skyl med vand og tør af med en blød klud.

CVR-Nummer 37 40 77 39